In 2016 is er helaas geen muziekfestival.

Volgend jaar zorgen we weer voor een daverend festival met veel (inter)nationale verrassingen en nog meer lokaal en regionaal talent.

Het muziekfestival  2015 was weer een groot succes: Drukbezocht, sfeervol en vrijwel geen regen. Onder de muzikale leiding van Michiel Borstlap traden weer grote namen op zoals als Trijntje Oosterhuis, Laurens van Rooyen en DJ Ronald Molendijk. Maar daarnaast traden opkomende sterren op als Karsu Dönmez en Sherry Dyanne. Bijzonder goed was ook het optreden van de band Julius. Daarnaast was weer veel lokaal en regionaal talent te zien, verrassend was de band Type 2 die nog maar kort bestaat. . Videoimpressie RTV Stichtse Vecht van Muziekfestival 2015

De formule van het festival blijft ongewijzigd. Op een podium op een ponton in de Vecht én een podium in het park komen opnieuw zangers, musici en bands optreden. Velen hebben een directe of indirecte link met Nigtevecht. Het programma staat onder de button Programma 2015. Muziekstijlen variëren van Hollands populair tot klassiek en van dance tot jazz.

Het festival blijft gratis toegankelijk, dus een ieder die ideeën heeft over sponsoring, of het festival wil sponsoren wordt opgeroepen contact met ons op te nemen via de mail, of telefonisch.

We blijven ons inzetten voor een vrij toegankelijk festival aan de Vecht met veel lokale en regionale inbreng alsmede met de inzet van professionele artiesten. Op naar de volgende editie!

Video impressie van Muziekfestival 2011

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s