JULIUS

Julius-2-of-23

Pontonpodium, 20:55 uur.

Gitaristen Erik en Michiel kennen elkaar van de middelbare school, maar gingen na die tijd eerst hun eigen weg en speelden in diverse bands. Michiel werkte op het conservatorium samen met zanger Koen Brouwer. De drie kwamen met elkaar in contact en richtten de band JULIUS op.

De jongens namen diverse demo’s op en een van de demo’s belandde bij een manager terecht die een platendeal voor ze regelde. In het voorjaar van 2014 brachten ze hun eerste album JULIUS uit.

Ze zijn verkozen tot 3FM Serious Talent. Met Give It Up zijn ze gebombardeerd tot het nieuwe Radio 2 Talent. NPO Radio 2 ondersteunt Nederlands talent. Artiesten die worden uitverkoren tot Radio 2 Talent kunnen rekenen op veel airplay. Ze toerden vorig jaar oktober in China. Onlangs kwam hun nieuwe clip uit. Ze speelde met o.a. De Dijk in Paradiso op het benefiet voor de Melody Line, bezochten  3FM, speelden een matinee concert in het Vondelpark. Op 8, 9, 12 en 13 september verzorgen ze  in Club Ziggo de aftershow van U2 in de Ziggo Dome!

We zijn als organisatie trots dat we Julius mogen verwelkomen in Nigtevecht!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s